Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Polti Žehlicí prkno pro parní žehličky Vaporella Polti Žehlicí prkno pro parní žehličky Vaporella
Žehlení ještě nikdy předtím nebylo tak snadné. Žehlicí prkno Asse Vaporella je ideální pro žehličky s parním generátorem. Během žehlení máte vše na dosah ruky. Rám je vybaven odkládacím prostorem na parní generátor, odkládací mřížkou na vyžehlené prádlo, rukávníkem a držákem kabelu, který zajišťuje větší volnost pohybu. Žehlicí prkno je velmi snadno skladovatelné: při složení nezabírá mnoho místa a díky pojízdným kolečkům s ním lze snadno a bez námahy pohybovat.Vyztužený rám nabízí žehlicímu prknu Asse Vaporella celkovou stabilitu a bezpečnost při žehlení. Dvě praktické rukojeti pod pracovní plochou umožňují rozložit a složit prkno během okamžiku. Vaporella má systém nastavení výšky. Obsahuje sedm pozic pro nastavení té nejpohodlnější pracovní výšky prkna vzhledem k Vašim potřebám, ať už žehlíte ve stoje či v sedě.Ochranný bavlněný polstrovaný potah umožní snadný průchod páry a zabraňuje tak navlhnutí žehleného oblečení. Povlak je možno prát v pračce pro udržení jeho čistoty v průběhu času. Díky integrovanému molitanovému polstrování budete pohodlně žehlit bez nepříjemného proznačování mřížky na látku. Díky velké odkládací ploše pro parní generátor ( 38 x 27 cm) a místu na žehlené prádlo bude při žehlení vše na svém místě.Nejen, že je prkno skvělým pomocníkem pro snadné žehlení, ale lze jej i bezpečně skladovat. Díky kolečkům ho můžete přesouvat bez zbytečného zvedání a bezpečnostní zámek zabrání jeho nechtěnému otevírání, které může způsobit zranění nebo poškození prkna. Zachycení přívodní parní trubice v držáku zajišťuje pohodlnější žehlení, jelikož se vám již nebude plést při práci.
1,0 1
2789

Polti Žehlicí prkno pro parní žehličky Vaporella

Doprava zdarma
Polti Žehlicí prkno pro parní žehličky Vaporella Polti Žehlicí prkno pro parní žehličky Vaporella Polti Žehlicí prkno pro parní žehličky Vaporella

Polti Žehlicí prkno pro parní žehličky Vaporella

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Žehlení ještě nikdy předtím nebylo tak snadné. Žehlicí prkno Asse Vaporella je ideální pro žehličky s parním generátorem. Během žehlení máte vše na dosah ruky. Rám je vybaven odkládacím prostorem na parní generátor, odkládací mřížkou na vyžehlené prádlo, rukávníkem a držákem kabelu, který zajišťuje větší volnost pohybu. Žehlicí prkno je velmi snadno skladovatelné: při složení nezabírá mnoho místa a díky pojízdným kolečkům s ním lze snadno a bez námahy pohybovat.
 
Vyztužený rám nabízí žehlicímu prknu Asse Vaporella celkovou stabilitu a bezpečnost při žehlení. Dvě praktické rukojeti pod pracovní plochou umožňují rozložit a složit prkno během okamžiku. Vaporella má systém nastavení výšky. Obsahuje sedm pozic pro nastavení té nejpohodlnější pracovní výšky prkna vzhledem k Vašim potřebám, ať už žehlíte ve stoje či v sedě.
 
Ochranný bavlněný polstrovaný potah umožní snadný průchod páry a zabraňuje tak navlhnutí žehleného oblečení. Povlak je možno prát v pračce pro udržení jeho čistoty v průběhu času. Díky integrovanému molitanovému polstrování budete pohodlně žehlit bez nepříjemného proznačování mřížky na látku. Díky velké odkládací ploše pro parní generátor ( 38 x 27 cm) a místu na žehlené prádlo bude při žehlení vše na svém místě.
 
Nejen, že je prkno skvělým pomocníkem pro snadné žehlení, ale lze jej i bezpečně skladovat. Díky kolečkům ho můžete přesouvat bez zbytečného zvedání a bezpečnostní zámek zabrání jeho nechtěnému otevírání, které může způsobit zranění nebo poškození prkna. Zachycení přívodní parní trubice v držáku zajišťuje pohodlnější žehlení, jelikož se vám již nebude plést při práci.

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Hloubka: 10 cm
Hmotnost: 8,5 kg
Šířka: 43,5 cm
Výška: 167 cm

Katalogové číslo:

 120315
Sdílet
polti

Hodnocení

1,0 (1 hodnocení)
0 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít